Seo Dersleri
Seo Dersleri

Web site için Googlenin önemi

Yazar: Unknown Tarih: 13:28 Kategori: , Yorum: Yorum Yap
Web site için Googlenin önemi
Peki sitemizin google gözünde değerini nasıl arttırabiliriz?
Bu sorunun cevabını ( backlink, sosyal medya, imleme, tanıtım yazıları,  meta etiketler v.b – Site dışı backlink çalışmaları için – Tıkla ) şeklinde verdiğinizi tahmin ediyorum.
Lakin. özgün muhtevanın olmadığı rastgele bir web sitesinde istediğiniz kadar seo çalışması yapın yinede zirveye tırmanamazsınız.
Bazı webmaster arkadaşların ifade ettiği ,  “Google’nin artık özgün içeriğe önem vermediği, spam ve seo ile istenilen başarının sağlanacağı”  söylemlerine kapılmayınız. Bu söylemde geçen uygulamalar ile başarı elde edemezsiniz demiyorum, belki bir süre arzu ettiğiniz hedeflere ulaşırsınız , ancak emin olun bu başarı daim değildir. Her yıl ikiyüz (200) ‘ün üzerinde irili ufaklı güncelleme yapan Google , mutlaka sizi kara listeye alacaktır. Kara listeye girdi ve filtreye takıldı iseniz (Sandbox filtresi nedir? – Tıkla) , kesinlikle sitenizden umudunuzu kesin.
Vel-hasıl, web sitenize, trafik sağlamak için ilk önceliğiniz her zaman özgün yazı olmalıdır. Google ve diğer arama motorları üzerinde sitenizin değerini arttırmanın en basit ve en tesirli yollarından biride özgün yazılardır..
“Sayfalarınızda, bilhassa de ana sayfanızda yüksek kaliteli içerikler ile ziyaretcilerin ve Google’nin dikkatini çekin. Bu, yapılması gereken en önemli şeydir.
Peki özgün içerik denilen şeyin muhtevası nasıl olmalı?

Bu sorunun cevabını  Google bizlere şu şekilde veriyor ; “Sayfalarınız, faydalı bilgiler içeriyorsa, muhtevaları çoğu kullanıcının alakasını çeker ve ziyaretçilerin sitenize bağlanmaları sağlar.” Google “faydalı bilgiler” derken, aslında en çok aranan kelimeleri veyahut kelime gruplarını kastediyor… Başka bir deyişle yapmanız gereken rekabet oranı düşük kelime ve kelime gruplarını baz alarak özgün makaleler yazmaya çalışmak.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seo Dersleri , Seo Nasıl Yapılır , Arama Motoru Optimizasyonu
Copyright © 2013 Tüm Hakları Saklıdır