Seo Dersleri
Seo Dersleri

Forum siteleri nedir ne işe yarar

Yazar: Unknown Tarih: 02:01 Kategori: , Yorum: Yorum Yap
Peki Forum nedir?
İnsanların sanal dünyada bir araya gelerek bilgilerini, tecrübelerini, doğrularını, yanlışlarını, hatalarını, eksiklerinive aklınıza gelebilecek her konuda topic(konu) ve yorum yazarak paylaştığı yazların bütünüdür.
Diğer bir deyişle forum sanal dünyanın sosyalleşmiş siteleridir. Günümüz forumlarında insanlar bir araya gelerek sanal etkinlikler dışında bir çok konuda etkinlikler düzenlemektedirler. Bunların başında; webmaster forumlarında bulunan üyeler 1. sırayı alıyor. Üyeler bir araya gelerek seminerler, kurumlara yardım, alış - veriş, tatil, eğlence gibi çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.
2. sırayı fan clup forumları almaktadır. Fan clup forumları sanatçıların, ünlülerin, takım veya çeşitli düşünceler üzerine tek konuda hizmet eder. Sanatçılar veya ünlüler üzerine açılmış forumlarda insanlar bir araya gelerek konserlere ve eğlence ortamlarında etkinlikler düzenlemektedirler.
Daha sonrasında genel paylaşım forumlarında bulunan insanlar bir araya gelerek çeşitli eğlenceler ve aktiviteler düzenlemektedirler. Genel forumlarda insanlar bir araya gelerek ihtiyacı olan okullara kalem, kitap, defter gibi araç gereçler biriktirerek yardım etmektedir.
Peki forumlarda daha daha neler bulunmakta onlara bir göz atalım!

Full programlar ve etkinleştirme kodları forum sitelerinde; günümüz sanal dünyasında bilgisayar üzerine yazılmış binlerce program bulunmaktadır. Bu programların çoğu ücretli olarak dağıtılmaktadır. Ülkemiz insanlarının maddi durumu bu programların her birine binlerce tl ücret ödeyerek sahip olması imkansız. Forum sitelerinde ücretli programların full sürümlerine hiç bir ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Bu şekilde program indirmek ve ücret ödemeden lisans almak yasal değildir. Sorumluluk size aittir.

Bilgisayar sorunları ve çözümleri forum sitelerinde; bilgisayarınızda oluşan problemlerden dolayı sık sık bilgisayar tamiri yapan servislere gidersiniz ve bir süre sonra bu durum çok sıkıcı olmaya başlar. Bilgisayarınızda oluşan hataların isimlerini google arama motorunda arattıgınız zaman karşınıza öncelikli olarak forum siteleri gelecektir. Bir çok forum sitesinden bilgisayarınızda oluşan hataların çözümlerini bulabilir bilgisayarcılara ufak tefek sorunlar için hem para vermemiş hemde zaman kaybetmemiş olursunuz. Bunların yanı sıra donanım forumlarımda(örn; donanımhaber) bilgisayar almadan önce alacagınız bilgisayar ve özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir daha olumlu kararlar verebilirsiniz.

Siyaset meydanı ve politika forum sitelerinde; Ülkenin durumu hakkında yazılar, siyaset içerikli konular, sevdiginiz politikacıyı desteklemek, partiler hakkında haber ve yorumlar, siyasi video, mitingler ve daha fazlası genel veya siyasi içerikli forumlarda bulabilirsiniz.

Eğitim-Öğretim öğretmenler öğrenciler okullar üniversiteler forum sitelerinde; Okullar hakkında geniş bilgiler bulabilirsiniz. Öğrenciler ödevlerini forum sitelerinin ödev arşivi bölümlerinden temin edebilir. Öğretmenlere özel açılmış olan forumlarda öğretmenler bir araya gelip etkinlikler düzenleyebilir veya bilgi alış verişinde bulunabilirler.

Memurlar kamu çalışanları forum sitelerimde; memurlar.net gibi kamuda çalışan tüm personellere özel açılmış forumlarda memurlar ile ilgili son dakika haberlerine ve paylaşımlara katılabilirsiniz.

Oyun indir doya doya oyna forum sitelerinde; forum sitelerinden bilgisayar ve playstation oyunlarının full versiyonlarına ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Güncel ve son dakika haberleri forum sitelerinde; dünyadan ve ülkemizde gelişen son dakika haberlerini forumlardan yararlanlanarak okuyabilirsiniz.

Bilim ve teknoloji forum sitelerinde; bilim dünyasına ait son gelişmeler, teknoloji dünyasından ürünler tanıtımlar ve detaylı bilgilere forum sitelerinin bilim ve tekonoli bölümlerinden faydalanabilirsiniz.
Ve daha fazlası aradıgınız herşey Türkiye’de Forum sitelerinde; aradığınız şey her ne ise forum sitelerinden bulabilirsiniz. Sizin ihtiyaçlarınızı sizin gibi düşünen insanlar forumlarda paylaşıyor. Aradıgıız içerik yok mu? forum sitesine konu açıp aradıgın şey hakkında yardım alabilir ve sonuca ulaşırsınız. Forum sitelerinin en güzel özelligi insanların bir araya gelip ücret karşılıgı beklemeden bilgi alış verişinde bulunmasıdır.


Kaynak: http://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/320561-forum-sitelerinin-amaci-nedir.html#ixzz2q5BjgVCy
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar:

  1. Güzel yazmışsınız ama oguzhanasma.com da daha güzel anlatmış arkadaşlar tam anlamayanlar bi bakabilir sevdim ben

    YanıtlaSil
  2. Renkleri ile göz yormayan ve, siz kullanıcılar için yeterli kategoriyle Türkçe forum olarak, siz kullanıcılara detaylı hizmet sağlamaktadır. Forum Sitesi, Spor haberleri, Bilgisayar donanım bölümü, uydu dünyası, elektrik ve elektronik eşyalar hakkında sorup danışabileceğiniz bir portal ortamı sağlamaktadır.Üyelik tamamen ücretsiz olup, siz deyerli kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek adına günden güne geliştirilen bir forumdur.

    YanıtlaSil
  3. Size lazım olan seo paketleri websitemizde hemen iletişime geçmek için SEOPaket.NET adresine bekleriz.

    YanıtlaSil
  4. https://teknoforum.cf Güzel bir forum sitesi

    YanıtlaSil
  5. Dünyanın İlk ve Tek Merkezi Olmayan NOSDOK Sanal Borsa Oyunu

    NOSDOK, Yeni nesil akıllı para kazanma sisteminde, istediğiniz miktarda ve istediğiniz anda dijital (sanal) ürün alış ve satışı yaparak para kazanabilirsiniz.

    Nosdok Sanal Borsa Sistemi bitcoin benzeri merkezi olmayan bir yapıya sahiptir ancak nosdok kök sistemini bitcoin gibi teknolojilerden ayıran özelliği, bağımsız bir yapay zeka teknolojisine sahip olmasıdır. Bu sayede, Nosdok kullanıcısı; bağımsız, tarafsız ve özgür koşullarda işlem yapabilme şansına sahip olur.
    nosdok.com nasıl çalışır?
    Nosdok.com bir köprü gibidir. Üyelerin alış ve satış taleplerini nosdok sistemine local yoldan iletir. İleti çok kısa sürede yapay zekaya ulaşır. Böylece üyeler arasında alış ve satış işlemi NOSDOK'un yapay zekası tarafınca gerçekleştirilmiş olur.

    Dijital Sanal Ürün Nasıl Üretilir?
    Yapay zeka sanal ürünlerin alış ve satış trafiğini analiz eder. Elde ettiği verilere göre (arz ve talep dengesine bağlı olarak) sanal ürün üretimi yapar. Her bir ürün ayrı bir kod ile tanımlanır ve ancak yapay zekanın ürettiği miktarda ürün piyasada alınıp - satılabilir. Bu konuda kontrol tamamen yapay zekaya terk edilmiştir.

    Nosdok Yapay zekası kendisini klonlayabilme yeteneğine sahip olup, klonlar daima birbirleri ile iletişim halindedirler. Bu sayede daima güncel kalırlar. Birinci yapay zekadan belli bir süre ikinci yapay zekaya ileti ulaşmaz ise ikinci konumdaki yapay zeka, diğer yapay zekalara birincinin iptal edildiği bilgisini verip, ana komut yöneticisi olarak devreye girdiğini ilan eder.

    Yapay zekanın kontrolü devralmasından sonra nosdok projesinin yaratıcısı dahi sıradan bir kullanıcıya dönüşmüştür.
    Nosdok sistemine şimdilik sadece nosdok.com üzerinden katılabilirsiniz. Sahtecilik ve olumsuz olaylarla karşılaşmamak için web site adı nosdok.com web sitesinde belirtilmemiş ama aracı olduğunu iddia eden web sitelerine, kişilere ve kuruşlara aldanmayın.

    Dijital (sanal) ürünlerin gerçek karşılığı var mıdır?
    Nosdok sistemi esasında sanal bir oyundur ve dijital ürünler bu sanal oyuna özgü olarak, sanal ve sayılı miktarda var edilirler haliyle gerçek karşılıkları yoktur.

    Not: Bu makale nosdok sistemini test etmeniz amacıyla yazılmış olup, yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır.

    YanıtlaSil

Seo Dersleri , Seo Nasıl Yapılır , Arama Motoru Optimizasyonu
Copyright © 2013 Tüm Hakları Saklıdır