Seo Dersleri
Seo Dersleri

Alexa değerini düşürün

Yazar: Unknown Tarih: 09:24 Kategori: , Yorum: Yorum Yap
Alexa değerini düşürün
1-Alexa toolbar (araç çubuğu) veya Firefox SearchStatus eklentisini yükleyin.Bu en temel adımdır.

2-Sitenize Alexa rank widget koyun.Şuan için kendim kullanmıyorum ancak tema değişimi sonrası mutlaka eklemeyi düşünüyorum, özellikle ziyaretçilerin widget ile alexa sayfanıza ulaşması çok faydalıdır.

3-Başkalarını Alexa araç çubuğu kullanmaya teşvik edin.

4-Birden çok bilgisayar bulunan ortamda iseniz? Alexa araç çubuğu ya da Firefox SS eklentisi olan tüm bilgisayarlarda web sitenizi internet taracıyıcısında anasayfa olarak kaydedebilirsiniz.Belki farklı İP’ler kullanıldığı zaman faydası olabilir mutlaka denenmesi gereken bir yöntemdir.

5-Alexa web sitesi profilinizi sürekli gözden geçirin, en önemlisi ise arkadaşlarınızı profilinizde yer alan yorum ve oylama sistemini kullanmaya teşvik edin.

6-Alexa hakkında yazın.

7-Webmaster forumlarında sitenizin tanıtımını yapın.Çoğu webmasterın bilgisayarında alexa araç çubuğu yüklü buda çok faydalı bir yöntemdir.

8-Yöneticiler ile ilgili içerik yazın.Domain firmaları,webmaster forumları ve yeni hizmetler hakkında mutlaka içerik girin.

9-Asya sosyal ağ web sitelerinde mesaj girin.Birçok Asya tabanlı siteler Alexa Top 500 içerisinde, buna bağlı olarak ayrıca Doğu Asya web kullanıcılarının büyük çoğunluğu Alexa araç çubuğu kullanıcısı.Bunu yapmak zaman ve sabır istiyor sadece denemenizi öneririz.

10-Web sitenizde bir webmaster araçları bölümü oluşturun.

11-Sosyal imleme sitelerini kullanın.Ziyaretçi getirdiği için Alexa Rank değerinde gözle görülür değişimlere yol açar, denenmiştir.

12-Reklam verin.AdWords gibi şirketleri kullanının ya da maliyetsiz olsun diyorsanız hürriyet bumerang kullanmanızı tavsiye ederiz.

13-Web sitenizde Alexa kategorisi oluşturun.Alexa ile ilgili güncel makale ve haberleri bu kategori üzerinden yayınlayabilirsiniz.

14-Popüler konuları optimize edin.Sürekli olarak arama motorlarından herhangi bir içeriğinize yoğun olarak ziyaretçi geldiğinimi farkettiniz hemen konu içerisinden alexa widget/Alexa profil link ekleyin.

15-Webmaster sitelerinde reklam verebilirsiniz.


16-İnternet kafe sahipleriyle anlaşın.Tüm bilgisayarlara Alexa araç çubuğu ekleyebilir, ve web sitenizi anasayfa olarak belirleyebilirsiniz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seo Dersleri , Seo Nasıl Yapılır , Arama Motoru Optimizasyonu
Copyright © 2013 Tüm Hakları Saklıdır